• Het Zorgpension

  Ondersteuning op maat

 • Logeren in het Zorgpension

  Voldoende privacy

 • Logeren in het Zorgpension

  Rust en ontspanning

 • Zorg in het Zorgpension

  Betaalbare arrangementen

Gastvrijheid en persoonlijke aandacht

Het Zorgpension ademt een sfeer van gastvrijheid. Een plek waar iedere gast zichzelf kan zijn. De zorgverleners hebben oog voor uw persoonlijke situatie en wensen. We creƫren letterlijk en figuurlijk ruimte om u een aangenaam verblijf te bieden. Zo heeft iedere gast een huiselijk ingerichte een- of tweepersoonskamer met eigen of gedeeld sanitair. Ook zijn er gemeenschappelijke ruimten zoals een huiskamer en wordt er voor u gekookt. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen kunt u de maaltijden op uw kamer of in de gemeenschappelijke ruimte genieten. Daarnaast is in het Zorgpension ruimte beschikbaar waar bijvoorbeeld een fysiotherapeut terecht kan. Op deze manier kan de behandeling eenvoudig en dicht bij uw tijdelijke verblijfsomgeving plaatsvinden.


Tijdelijke ondersteuning

Voorafgaand aan uw verblijf in een van onze Zorgpension locaties bespreken wij met u welke zorg u nodig heeft. Maakt u gebruik van het Zorgpension, omdat degenen die u normaal thuis ondersteunen en verzorgen tijdelijk afwezig zijn? Wij bespreken dan samen met u welke ondersteuning u wenst. Onze inzet is dat u een aangenaam verblijf heeft, waarbij we onze dienstverlening afstemmen op uw persoonlijke situatie.


Herstellen en terug naar huis

Wanneer u in het Zorgpension verblijft om te herstellen na een operatie of ziekte, stellen we samen met u een herstelplan op. Hierin leggen we vast waar u samen met de zorgverleners aan gaat werken. Bij vaststelling van deze doelen kijken we altijd naar uw thuissituatie. Wat is nodig om thuis weer zelfstandig of met ondersteuning verder te kunnen? In het herstelplan leggen we ook vast wat de verwachte datum is waarop u weer naar huis kunt.


Rol van de huisarts

De dagelijkse zorg in het Zorgpension vindt plaats in nauwe samenspraak met u, uw huisarts en de medewerkers van het Zorgpension. Tijdens uw verblijf blijft uw eigen huisarts medisch verantwoordelijk. Deze kan dus ook op bezoek komen in het Zorgpension. Woont u in een andere gemeente dan de locatie van het Zorgpension, dan is het voor uw eigen huisarts niet altijd mogelijk om langs te komen. In dat geval organiseren we de huisartsenzorg in overleg met u op een andere manier. We houden uw eigen huisarts altijd op de hoogte van uw situatie.


Een kamer reserveren

U kunt op een 3-tal manieren een kamer reserveren in het Zorgpension:

 • via de transferverpleegkundige van het ziekenhuis;
 • via de transferverpleegkundige van het Zorgpension;
 • via uw huisarts.
zorgpension zonder zoetermeer