• Het Zorgpension

  Ondersteuning op maat

 • Logeren in het Zorgpension

  Voldoende privacy

 • Logeren in het Zorgpension

  Rust en ontspanning

 • Zorg in het Zorgpension

  Betaalbare arrangementen

Zorgpension Baarn

In 2019 heeft Zorgpension weer een aantal stappen gemaakt. We zijn in maart gestart in Baarn in het voormalig Meander Medisch Centrum. We bieden hier nu 16 ELV- bedden en verwachten dit aantal volgend jaar uit te gaan breiden.

Zorgpension Zoetermeer is niet 1 x maar maar liefst 2x verhuisd. Begin dit jaar zijn we van onze oude locatie in ’t Seghe Waert verhuisd naar een tijdelijke plek in het Monteverdi. Deze verhuizing was slechts een oefening voor het echte werk afgelopen juli. Toen zijn we permanent neergestreken in het Rivierduinenpand aan de Brechtzijde in Zoetermeer. Hier verblijven onze cliënten nu op de tweede verdieping die volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht is.

Ook in 2020 staan er weer een aantal mooie dingen op de planning. In Bergambacht slaan we de handen ineen met In Beweging, één van onze zusterbedrijven binnen Fundis. In een prachtig nieuw te bouwen pand zullen we hier volgend jaar ook een Zorgpension realiseren. En we zijn volop op zoek naar meerdere plekken in het land om ons te vestigen.

Adres
Zorgpension Baarn
Molenweg 2
3743 CM Baarn

Meer weten?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 46 36 19 92

zorgpension zonder zoetermeer