• Het Zorgpension

  Ondersteuning op maat

 • Logeren in het Zorgpension

  Voldoende privacy

 • Logeren in het Zorgpension

  Rust en ontspanning

 • Zorg in het Zorgpension

  Betaalbare arrangementen


Oktober 2018 heeft Zorgpension Rotterdam op de 4de etage van het voormalige Havenziekenhuis haar deuren geopend. Er zijn 20 plaatsen beschikbaar voor cli├źnten die tijdelijk zorg nodig hebben. Zorgpension werkt nauw samen met de partnerziekenhuizen in de Havenpolikliniek. Met het Erasmus MC, Franciscus Gasthuis & Vlietland, Maasstad Ziekenhuis en IJsselland Ziekenhuis en met huisartsen en gemeenten in Rotterdam en omgeving wordt een vernieuwend zorgconcept ontwikkeld. Medische zorg, verpleging, verzorging en welzijn worden nauwer ge├»ntegreerd. Doel is om van het voormalige Havenziekenhuis een ouderen expertisecentrum te maken.

De Vijverhof

Zorgpension Capelle aan den IJssel is gevestigd in gebouw de Roodborst. Er zijn 20 huiselijk ingerichte eenpersoonskamers beschikbaar voor gasten van het Zorgpension. Het Zorgpension werkt nauw samen met woonzorgcentrum De Vijverhof en met de huisartsen en andere betrokken zorgverleners in Capelle aan den IJssel en omstreken.

Uitzicht vanuit kamer Zorgpension Zoetermeer

Zorgpension Zoetermeer ligt in de Zoetermeerse wijk Seghwaert. Er zijn 28 kamers met eigen of gedeeld sanitair. Verder is er een gemeenschappelijke ruimte waar bijvoorbeeld koffie kan worden gedronken of samen met anderen kan worden gegeten. Er zijn 24 uur per dag medewerkers beschikbaar die u de benodigde zorg en ondersteuning kunnen geven.

Een kamer in Woerden

Zorgpension Woerden is gevestigd in het St. Antonius Ziekenhuis in Woerden. Er zijn hier 25 huiselijk ingerichte eenpersoonskamers. U heeft eigen of gedeeld sanitair en de benodigde voorzieningen op uw eigen kamer binnen handbereik. Verder is er een gemeenschappelijke ruimte waar u samen met andere gasten of met uw naasten koffie kunt drinken, samen kunt eten of gewoon een krantje kunt lezen. Er zijn 24 uur per dag medewerkers beschikbaar die u de benodigde zorg en ondersteuning kunnen bieden.

zorgpension zonder zoetermeer