• Het Zorgpension

  Ondersteuning op maat

 • Logeren in het Zorgpension

  Voldoende privacy

 • Logeren in het Zorgpension

  Rust en ontspanning

 • Zorg in het Zorgpension

  Betaalbare arrangementen

Zorgpension Baarn


In maart 2019 opent Zorgpension haar nieuwste locatie in Baarn. Op de 2de etage van het Meander Medisch Centrum heeft Zorgpension 16 plaatsen beschikbaar voor cliënten die tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. 

 


Op de 4de etage van het voormalige Havenziekenhuis is Zorgpension Rotterdam gevestigd. Er zijn 20 plaatsen beschikbaar voor cliënten die tijdelijk zorg nodig hebben. Het aantal plaatsen wordt binnenkort uitgebreid naar 28 plaatsen. Zorgpension werkt nauw samen met de partnerziekenhuizen in de Havenpolikliniek. Daarnaast is Zorgpension samen met het Erasmus MC, Franciscus Gasthuis & Vlietland, Maasstad Ziekenhuis en IJsselland Ziekenhuis en met huisartsen en gemeenten in Rotterdam en omgeving achter de schermen bezig met het ontwikkelen van een vernieuwend zorgconcept. Medische zorg, verpleging, verzorging en welzijn worden dan nauwer geïntegreerd. Doel is om van het voormalige Havenziekenhuis een ouderen expertisecentrum te maken.

De Vijverhof


Zorgpension Capelle aan den IJssel is gevestigd in gebouw de Roodborst. Er zijn 20 huiselijk ingerichte eenpersoonskamers beschikbaar voor gasten van het Zorgpension. Zorgpension werkt nauw samen met woonzorgcentrum De Vijverhof en met de huisartsen en andere betrokken zorgverleners in Capelle aan den IJssel en omstreken.

Uitzicht vanuit kamer Zorgpension Zoetermeer

Deze locatie bevindt zich in het centrum van Zoetermeer nabij het Stadshart. Op de tweede verdieping van het pand, zijn er 26 éénpersoonskamers en 1 tweepersoonskamer beschikbaar, allemaal met eigen sanitair. Tevens zijn er 2 gemeenschappelijke ruimtes waar men bijvoorbeeld koffie kan drinken of waar samen met anderen kan worden gegeten. Er zijn 24 uur per dag medewerkers aanwezig die u de benodigde zorg en ondersteuning kunnen geven.

Een kamer in Woerden


Zorgpension Woerden is gevestigd in het St. Antonius Ziekenhuis in Woerden. Er zijn hier 25 huiselijk ingerichte eenpersoonskamers. U heeft eigen of gedeeld sanitair en de benodigde voorzieningen op uw eigen kamer binnen handbereik. Verder is er een gemeenschappelijke ruimte waar u samen met andere gasten of met uw naasten koffie kunt drinken, samen kunt eten of gewoon een krantje kunt lezen. Er zijn 24 uur per dag medewerkers beschikbaar die u de benodigde zorg en ondersteuning kunnen bieden.

zorgpension zonder zoetermeer