• Het Zorgpension

  Ondersteuning op maat

 • Logeren in het Zorgpension

  Voldoende privacy

 • Logeren in het Zorgpension

  Rust en ontspanning

 • Zorg in het Zorgpension

  Betaalbare arrangementen

Zorgpension Rotterdam heeft begin 2018 haar deuren geopend. Aan de Van Beethovenlaan in de Rotterdamse wijk Hillegersberg is een aantal kamers beschikbaar waar gasten tijdelijk kunnen verblijven. Deze bestaande locatie wordt eind dit jaar geheel gerenoveerd. Dit betekent dat gasten in deze Zorgpension locatie - in tegenstelling tot de andere 3 locaties - verblijven op een 2-persoonskamer en sanitair delen. Na de verbouwing van deze locatie beschikt iedere toekomstige gast over een eigen kamer met sanitair. Het Zorgpension maakt gebruik van de faciliteiten van de bestaande locatie. Daarnaast wordt nauw samengewerkt met huisartsen en andere betrokken zorgverleners in Rotterdam.

De Vijverhof

Zorgpension Capelle aan den IJssel is gevestigd in woonzorgcentrum De Vijverhof. Er zijn 29 huiselijk ingerichte eenpersoonskamers beschikbaar voor gasten van het Zorgpension. Het Zorgpension werkt nauw samen met de Vijverhof en met de huisartsen en andere betrokken zorgverleners in Capelle aan den IJssel en omstreken.

Het terras van het Zorgpension

Zorgpension Zoetermeer ligt in de Zoetermeerse wijk Seghwaert. Er zijn 28 kamers met eigen of gedeeld sanitair. Verder is er een gemeenschappelijke ruimte waar bijvoorbeeld koffie kan worden gedronken of samen met anderen kan worden gegeten. Er zijn 24 uur per dag medewerkers beschikbaar die u de benodigde zorg en ondersteuning kunnen geven.

Het terras van het Zorgpension

Zorgpension Woerden is gevestigd in het St. Antonius Ziekenhuis in Woerden. Er zijn hier 20 huiselijk ingerichte eenpersoonskamers. Vanaf begin 2018 zijn 25 kamers beschikbaar. U heeft eigen of gedeeld sanitair en de benodigde voorzieningen op uw eigen kamer binnen handbereik. Verder is er een gemeenschappelijke ruimte waar u samen met andere gasten of met uw naasten koffie kunt drinken, samen kunt eten of gewoon een krantje kunt lezen. Er zijn 24 uur per dag medewerkers beschikbaar die u de benodigde zorg en ondersteuning kunnen bieden.

zorgpension zonder zoetermeer