• Het Zorgpension

  Ondersteuning op maat

 • Logeren in het Zorgpension

  Voldoende privacy

 • Logeren in het Zorgpension

  Rust en ontspanning

 • Zorg in het Zorgpension

  Betaalbare arrangementen

U kunt op particuliere basis gebruik maken van Zorgpension of op basis van een indicatie van uw (huis)arts of gemeente. Er zijn verschillende mogelijkheden. Ook met een Persoonsgebonden Budget (PGB) kunt u bij Zorgpension terecht. De transferverpleegkundige of verpleegkundige van het Zorgpension kan u adviseren van welke financiering u het beste gebruik kunt maken. Goed om te weten is dat Zorgpension met alle zorgverzekeraars - uitgezonderd Caresq - een contract heeft. De bijbehorende AGB code op naam van hoofdcontractant WelThuis is 75750561. 


Verblijf zonder zorg(indicatie)

Wilt u verblijven in een van onze Zorgpension locaties zonder dat inzet van onze zorgmedewerkers noodzakelijk is? Wilt u in dat geval alleen gebruik maken van de overige faciliteiten die wij bieden zoals het verblijf, maaltijden en dergelijke, dan betaalt u € 89,- per dag. Kosten voor behandeling, therapie en diëtetiek dient u te financieren vanuit uw ziektekostenverzekering en is afhankelijk van uw verzekering. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar.


Verblijf met indicatie

Wilt u na een ziekenhuisopname tijdelijk naar het Zorgpension en heeft u via uw (huis)arts een indicatie voor kortdurend verblijf? Dan vergoedt uw zorgverzekeraar de zorg- en verblijfskosten. 


Indicatie respijtzorg via Wmo financiering

Indien u in aanmerking komt voor respijtzorg, kunt u via een Wmo indicatie gebruikmaken van het Zorgpension. Deze vorm van indicatie wordt door uw gemeente afgegeven. Hieraan is een eigen (inkomensafhankelijke) bijdrage gekoppeld die per gemeente kan verschillen.


Een kamer reserveren

U kunt op een 3-tal manieren een kamer reserveren in het Zorgpension:

 • via de transferverpleegkundige van het ziekenhuis;
 • via de transferverpleegkundige van het Zorgpension;
 • via uw huisarts.

 

 

 

 

zorgpension zonder zoetermeer